Persoonlijke lezingen in de shop!

Heb jij vragen die een dringend antwoord nodig hebben? Of gewoon een beetje extra sturing nodig? Binnenkort kan je naast online lezingen ook fysiek eens langs komen in Toût, te Leuven.

Je vragen beantwoord!

Waar en wanneer is het?

Je vind mij op 24 November bij Inya in de winkel Tōut, op bondegenotenlaan 104, 3000 Leuven. Je bent bij mij welkom voor een lezing van 14-20h tijdens Leuven By Night.

Wat wordt er aangeboden?

Ik bied online al kaartlezingen aan van €11,11, maar deze kunnen soms een week duren. Heb jij het liever wat persoonlijker en een snel antwoord, dan kan je hier terecht voor een kaartlezing van 15 tot max 30 minuten. Ook bied ik korte chakralezingen aan waar ik je kan zeggen welke chakra’s van jou open of gesloten staan, met daarbij ook advies over hoe je dit kan voelen en oplossen.

Wat zijn de prijzen?

 • Chakralezing ( +/- 5 minuten ) - €5
 • 3 kaarten lezing ( 15 minuten ) - €12
 • Uitgebreide lezing ( 30 minuten ) - €15

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Betalingen gebeuren bij mij, dus niet aan de kassa bij Inya.

We accepteren zowel kaart als cash.

Moet ik reserveren?

Neen. De lezingen zijn met vrij binnenvallen, maar we bieden wel de mogelijkheid om een tijdstip te reserveren zodat wij ook weten hoeveel mensen te verwachten, en zo is het risico van overlap of lang wachten ook lager.

Best reserveer je als je kan, zo weet je zeker dat je een plaatsje hebt! Reserveren kan hieronder!

 • Chakra lezing

  Kom erachter in welke staat je 7 chakra’s zijn, gevolgd met wat interessante informatie en advies! Een chakra lezing kost 5€ en duurt tussen de 5-10 minuten.

  Reserveer je spot! 
 • Kaarten lezing - 3 kaarten

  Krijg een kort maar bondig antwoord op je vraag! Drie kaarten lezingen worden vaak gebruikt om een algemeen zicht te krijgen op je leven. Een veel voorkomende techniek is ‘verleden - heden - toekomst’. Deze lezing duurt ongeveer 15 minuten en kost 12€.

  Reserveer je spot! 
 • Kaarten lezing - Uitgebreid

  Krijg een uitgewerkt antwoord op je vraag! Een uitgebreide lezing wilt zeggen dat zoveel kaarten gebruik worden als mij nodig lijkt, gemiddeld is dit 6-8. Deze lezingen worden vaak gebruikt voor specifiekere sturing te krijgen zoals school-, carrière- of gezondheidsgericht. Samen met jou en je spirit guides help ik je meer inzicht te krijgen op de situatie. Een uitgebreide lezing kost 15€ en duurt 30 minuten lang.

  Reserveer je spot! 

FYI

Reserveren is niet verplicht, maar word sterk aangeraden als je zeker wilt zijn dat je een lezing kan krijgen. Walk-ins zonder afspraak zijn ook toegelaten.